Regelmatig werd mij de vraag gesteld of ik ook poppenkleertjes voor een andere maat pop kon maken. Eigenlijk was dan altijd mijn antwoord JA. Dat betekent wel wat extra tekenwerk om de patronen voor de babypop van 43 cm aan te passen, maar tot nu toe lukt het om de poppenkleertjes voor die andere maat pop voor elkaar te krijgen.

Om het voor jullie iets gemakkelijker te maken om mij ook voor die andere maat pop te bereiken, heb ik deze categorie toegevoegd. Je vindt hier al wat voorbeelden van poppenkleertjes die ik reeds gemaakt heb voor de babypop genaamd Paola Reina Gordi. Deze pop is 34 cm groot. De kleertjes op deze pagina passen een pop tussen de 32 en 36 cm en zijn direct te bestellen.

Heb je toch een andere maat pop of zit het kledingstuk wat je zoekt er niet bij of wil je toch een andere kleur kleding, stuur dan een mail via dit contactformulier.

Wat ik dan van je wil weten over jouw pop is het volgende:

  • Welk merk pop heb je?
  • Totale lengte van de pop
  • Omtrek van het hoofd (ivm hoofdband of hoedje)
  • Lengte van de romp
  • Omtrek middel
  • Armlengte (van oksel tot pols)
  • Binnen beenlengte
  • Welke kledingstukken wil je graag
  • En in welke kleurstelling.

 

Kijk voor ideeën in mijn webshop en geef door welk kledingstuk je graag op maat wil krijgen van jouw pop. Ik laat je dan zo snel mogelijk weten wat mogelijk is. Prijzen zijn hetzelfde als bij de producten voor de pop van 43 cm. Bovenstaande geldt trouwens niet alleen voor poppen, want ook voor knuffels kan ik kleding maken!
En vragen staat vrij, dus mail me vooral! 😉